Medlemskab og indmelding

Der er to måder at blive medlem af K-polo på, afhængigt af din tidligere erfaring med kajakpolo.

 

Har du tidligere spillet kajakpolo i en klub

Du skal deltage i en prøvetræning i klubben før du kan blive medlem. Skriv en mail til bestyrelsen på bestyrelsen@k-polo.dk, og så arrangerer de en prøvetræning for dig.

Ønsker du at blive medlem efter prøvetræningen skal du gøre følgende:

  • Skriv en mail til bestyrelsen og til klubbens kasserer (kasserer@k-polo.dk) om, at du gerne vil meldes ind i klubben. I mailen skal du angive din hjemmeadresse.
  • Indbetal indmeldingsgebyr (200 kr.) + halvårligt kontingent (700 kr.) til Arbejdernes Landsbank på reg.nr.: 5301 og kontonummer 0248774. Husk at påføre dit navn på overførslen.
  • Når indbetalingen er gennemført, modtager du login til klubbens hjemmeside, så du kan tilmelde dig relevante træninger.

 

Har du ikke tidligere spillet kajakpolo i en klub

Så er det nødvendigt at du modtager instruktion om spillet, udstyr, regler og sikkerhed på ét af vores introduktionskurser. De afholdes 1-2 gange årligt afhængigt af efterspørgslen. Om vinteren foregår det i Bellahøj Svømmestadion og om sommeren på vores udendørsbane på Holmén. Du kan læse mere om introkurset her.

 

Sådan bliver du juniorspiller i K-Polo

Københavns kajakpoloklub (K-polo) har et hold for juniorer.

Så hvis du har lyst til at prøve en lidt anderledes sportsgren, stille dig nye udfordringer og finde nye venner, så er kajakpolo det helt rigtige til dig.

Du skal være mellem 12 og 16 år gammel. Ud over det, så skal du kunne svømme og være sportsligt sund og rask. Selve udstyret skal du ikke gøre dig tanker om - det stiller vi med,

K-polo afholder desuden løbende introkurser for juniorer i skoleferierne, så holde øje med opslag på den skole eller på vores facebookside.

Hvis du har lyst til at prøve kajakpolo eller har nogle spørgsmål, så skriv til bestyrelsen på bestyrelsen@k-polo.dk.

Vi glæder os til at se dig!

 

Udmelding

Ønsker du at melde dig ud af K-polo skal du sende en udmeldingsmail til bestyrelsen på kasserer@k-polo.dk. Bemærk, at udmelding skal ske min. 1 måned før kontingentopkrævning.