Medlemskab og indmelding

Der er to måder at blive medlem af K-polo på, afhængigt af din tidligere erfaring med kajakpolo.

 

Har du ikke tidligere spillet kajakpolo i en klub

Så er det nødvendigt at du modtager instruktion om spillet, udstyr, regler og sikkerhed. Vi plejer at være indendørs i Bellahøj Svømmestadion om vinteren, men den er ved at blive renoveret (åbner igen efteråret 2021). Kig inden under fanen "introhold" eller skriv til os på nedenstående formular hvis du er interreseret i at lære at spille kajakpolo og blive en del af vores klub.

 Kontakt os

 

Har du tidligere spillet kajakpolo i en klub

Du skal deltage i en prøvetræning i klubben før du kan blive medlem. Skriv en mail til bestyrelsen på bestyrelsen@k-polo.dk, og så arrangerer de en prøvetræning for dig.

Ønsker du at blive medlem efter prøvetræningen skal du gøre følgende:

  • Tryk på nedenstående "Online indmelding" og opret dig som medlem. 
  • Indbetal indmeldingsgebyr (200 kr.)

Online indmelding

 

Sådan bliver du juniorspiller i K-Polo

Københavns kajakpoloklub (K-polo) har et hold for juniorer.

Så hvis du har lyst til at prøve en lidt anderledes sportsgren, stille dig nye udfordringer og finde nye venner, så er kajakpolo det helt rigtige til dig.

Du skal være mellem 12 og 16 år gammel. Ud over det, så skal du kunne svømme og være sportsligt sund og rask. Selve udstyret skal du ikke gøre dig tanker om - det stiller vi med,

K-polo afholder desuden løbende introkurser for juniorer i skoleferierne, så holde øje med opslag på den skole eller på vores facebookside.

Hvis du har lyst til at prøve kajakpolo eller har nogle spørgsmål, så skriv til bestyrelsen på bestyrelsen@k-polo.dk.

Vi glæder os til at se dig!

 

Udmelding

Ønsker du at melde dig ud af K-polo skal du sende en udmeldingsmail til bestyrelsen på kasserer@k-polo.dk. Bemærk, at udmelding skal ske min. 1 måned før kontingentopkrævning.