Indendørstræning

Indendørstræning

Indendørstræning i Bellahøj Svømmestadion (vintersæsonen)


Onsdag
18.00-19.15 Niveau 3
19.15-20.30 Niveau 2

Fredag*
16.00-18.00 Fællestræning med DSR 
19.00-21.00: Tekniktræning (se aktivitetskalenderen om der er træning og tema). Input til tekniktræningerne er meget velkomne! Skriv dine forslag på vores facebookgruppe.

Der må højst være 12 på vandet ad gangen på niveau 2 og niveauerne derunder, og 10 på vandet af gangen på niveau 1 (dette er aftalt med Bellahøj).

Vi vil meget gerne have alle vores træninger fyldt op, da dette har betydning for næste sæsons træningstider. Vi forsøger dog at tage udgangspunkt i følgende:
Hvis en træning ikke er fyldt op dagen i forvejen, så kan dem, der er et niveau under eller over tilmelde sig. Man kan max. tilmelde sig én træning pr. dag. Hvis træningen ikke er fyldt på dagen, så er man velkommen til at komme og se om der er plads, men man må ikke tilmelde sig på hjemmesiden mere end én gang pr. dag. Eneste undtagelse er, hvis man er træner eller bassinansvarlig, så kan man være tilmeldt to gange samme dag.

Juniorerne må træne med til juniortræningerne, samt det niveau de er blevet inddelt på. Ellers gælder samme regler som ovenfor.

Man skal bruge en kode for at komme ind i svømmehallen - den står på træningen.  Der er en særlig "klubindgang" til højre, når man står og kigger på hovedindgangen, og så lige rundt om hjørnet.

 

Indgang i Bellahøj

Kode til klubindgang (dør på højre hånd)
552255#

Bassinprøve

Læs her hvordan du tilmelder dig bassinprøve: https://svoemkbh.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=23196 
Klubben dækker udgifter for tilmelding til bassinprøven. 
For yderligere spørgsmål kontakt bestyrelsen.