Indendørstræning

Indendørstræning

Der tilbydes indendørs træning i salen på Sortedamsskolen. Onsdag kl. 18.00-20.00. Cecilie sørger for at du holder dig i god form henover vinteren med hård fysisk træning, kasteteknik, sjove boldspil og sammenhold på tværs af holdene.

---------------------------------------------------------------------------

Indendørstræning i Bellahøj Svømmestadion (vintersæsonen) -OBS Bellahøj er under renovering og der tilbydes derfor ikke træning i svømmehal denne sæson (20/21. 

Træninger indendørs (Bellahøj Svømmestadion)
Onsdag
17.00-18.45 Niveau 1
18.45-20.30 Niveau 2

Fredag*
17.00-18.30: Niveau 3
18.30-20.00: Juniorer
20.00-21.00: Tekniktræning

*Østturneringen sluger en del træninger.
Input til tekniktræningerne er meget velkomne! Skriv dine forslag på vores facebookgruppe.

Der må højst være 12 på vandet ad gangen på niveau 2 og niveauerne derunder, og 10 på vandet af gangen på niveau 1 (dette er aftalt med Bellahøj).


Vi vil meget gerne have alle vores træninger fyldt op, da dette har betydning for næste sæsons træningstider. Vi forsøger dog at tage udgangspunkt i følgende:
Hvis en træning ikke er fyldt op dagen i forvejen, så kan dem, der er et niveau under eller over tilmelde sig. Man kan max. tilmelde sig én træning pr. dag. Hvis træningen ikke er fyldt på dagen, så er man velkommen til at komme og se om der er plads, men man må ikke tilmelde sig på hjemmesiden mere end én gang pr. dag. Eneste undtagelse er, hvis man er træner eller bassinansvarlig, så kan man være tilmeldt to gange samme dag.

Juniorerne må træne med til juniortræningerne, samt det niveau de er blevet inddelt på. Ellers gælder samme regler som ovenfor.

Man skal bruge et adgangskort for at komme ind i svømmehallen. Hvis du ikke allerede har et, så kan du bestille et ved at skrive til bestyrelsen@k-polo.dk. Der er en særlig "klubindgang" til højre, når man står og kigger på hovedindgangen, og så lige rundt om hjørnet.