Nøgler og kort

Indgang i Bellahøj

Kode til klubindgang (dør på højre hånd)
552255#

Koder til Hal C

Herreomklædning: 8300#

Dameomklædning 9695#

Adgang til Fitness i Hal C

Som udgangspunkt har vi adgang til fitness i Hal C i hallens åbningstider. Det er dog ikke muligt at træne, hvis et af hallens øvrige hold træner i fitness, og der dermed ikke er plads i lokalet. Som udgangspunkt er fitness ledigt tirsdag og fredag aften samt hele lørdag.

Der gælder selvfølgelig at vi skal være gode til at rydde op efter os og efterlade lokalet som når vi kommer for at vi kan blive ved med at have adgang.

Hvis man er ny eller ikke har så meget erfaring med styrketræning opfordres man til at tage fat i en af trænerne eller et andet medlem med erfaring. Hvis man mangler program eller bare inspiration, kan man også altid tage fat i en af trænerne.

Koden til fitness er: 3355#

DET ER VIGTIGT AT MAN LÅSER MED SAMME KODE IGEN NÅR MAN FORLADER LOKALET!!!

For at blive frigivet

Et medlem skal for at kunne frigives gennemføre nedenstående prøve:

Foretage 3 på hinanden følgende rulninger til hver side, efterfulgt af udstigning af kæntret kajak og 50 m svømning med udstyr samt 50 m svømning uden udstyr.

Nøgle

Hvis du ikke har fået udleveret en nøgle efter frigivningen, kan du kontakte bestyrelsen på mail eller via memberlink og aftale hvor og hvornår du kan få en nøgle udleveret. Med nøglen har du adgang til containerne som er placeret på Arsenaløen. I containerne har du mulighed for at have privat udstyr opbevaret på eget ansvar. Ønsker du en privat kajakplads se fanen "udstyr".

For at få udleveret en nøgle skal du betale et depositum på 100 kr. som betales via memberlink.

Obs for at få udleveret en nøgle skal du være fyldt 16 år.

Melder du dig ud af klubben eller bliver passivt medlem, skal nøglen afleveres tilbage til klubben og du får dit depositum retur.