Introforløb

Vi har på nuværrende tidspunkt ikke planer om fremtidige introhold, men kontakt os gerne for en prøvetræning!

 

Nedenfor kan du læse lidt om introforløbet: 

Du vil blive introduceret til kajakpolo, der er sin helt egen holdsport der kombinerer alle de sjoveste asspekter fra kajak og boldspil. Du vil blive introduceret til sporten af erfarne kajakpolotrænere og alt udstyret låner du af os. Du behøver ikke at have nogle erfaringer med kajak eller boldspil for at kunne deltage, eneste krav er at du kan svømme og kan lide at blive våd. Desuden skal du medbringe passende tøj og godt humør. Træningen varer i to timer og du vil lære det grundliggende også få mulighed for at spille lidt kamp til hver træning. Nedenfor kan du læse lidt om udstyret vi bruger, hvilke tøj der er passende og hvor vi spiller: 

Udstyr:

Kajakken vi spiller i er specifikt designet til kajakpolo og den er derfor kort (3 meter), flad i bunden (så man hurtig kan ændre retning i den) og med stødpuder foran og baged. Siddeposition i kajakken er ligesom i en havkajak (med knæene ud til siderne) og hvis man vender rundt med bunden i vejret, kan man nemt glide ud af kajakken og komme op til overfladen. At komme ud af kajakken, hvor du har hovedet ned af, er den første øvelse vi laver med alle nye deltagere - så mærker man hvor nemt man kan komme ud af kajakken. Desuden har man svømmevest og jelm med ansigtsgitter på samt en pagaj. Alt klubudstyr er justerbart eller findes i forskellige størrelser og passer de fleste. 

Medbring:

Passende tøj der kan tåle at blive vådt og som holder dig varm, f.eks. 

  • T-shirt eller svedundertrøje (ikke bomuld)
  • Shorts eller løbebukser(ikke bolmuld)
  • Et par gamle sokker.
  • I dårligt vejr kan en vindtæt jakke eller våddragt/neoprentop være en fordel (vi har ikke mulighed for at låne dette ud).
  • Håndklæde
  • Varmt skifttøj
  • Noget at drikke

Placering: Link til kortplacering af klubben

Vi er placeret midt i København, i en lille grøn og stille oase på grænsen til Christiania.Vores klub består af containere med udstyr og normalt er der mulighed for omklædning og bad i Hal C, der er lukket pga. covid-19. Derfor er omklædningen rykket udendørs og foregår kønsopdelt - husk et stort håndklæde. 

Interesseret: 

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte mig med info.  

Pris:

725,00 kr. for voksen 

543,75 kr. for studerende 

Hvis du efterfølgende melder dig ind spare du de 200 kr. det normalt koster i indmeldelsesgebyr.